Španělská kuchyně (11/22)
V baru Účinkují Mónica García a Pablo Llorens
Návštěva ve španělském baru je zážitek. Bar odpovídající našemu bistru je hlučné místo, kde se hlavně u pultu tísní hrozen lidí, ostatní postávají, kde je místo, někdo sedí u stolku. Všichni hlasitě debatují, popíjejí pivo nebo sklenku vína, pojídají všelijaké drobné chuťovky a číšníci za pultem se činí jako žongléři. V baru Španělé dlouho neposedí - či lépe nepostojí: na rozdíl od našich zvyklostí něco málo pojedí, popijí a za chvilku jdou s přáteli zopakovat totéž zase v jiném baru.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Mimozemští roboti, červí díry, kosmické elektrárny... je lepší být ve střehu.
Tomáš Vacek, vedoucí Programu celoplošné stanice


Komplet 3CD Vladana a Prasopes
Co se stane, když se desetiletá holka rozhodne být intergalaktickou strážkyní? Sci-fi seriál o útěku z domova, vzpouře strojů a přátelství s jedním zvláštním kouzelným zvířetem.