Netradiční koncert v Pražské křižovatce. Kapela Razam slaví deset let svého fungování

19. duben 2023

Už tento pátek se zpěvačka Iva Marešová společně s kapelou Razam ocitne na křižovatce. Přesněji tedy v Pražské křižovatce. Právě v kostele sv. Anny na Starém Městě pražském odehrají Razam koncert, kterým tato sestava mezinárodních hudebníků oslaví deset let svého fungování. Na koncert nás zve hlavní protagonistka, zpěvačka Iva Marešová.

„Věříme, že nevšední prostor dodá koncertu takovou specifickou auru. Ale netradiční bude vystoupení i v tom, že oslavíme deset let spolupráce s Aliaksandrem Yasinskim. S tím jsme začínali jako duo, potom jsme postupem let přibírali další a další muzikanty až vznikl Razam. Dále tam budeme mít kamarády, kteří přichystají pro diváky ochutnávky výborné kávy, rumu, vína – to je další netradiční prvek našich koncertu. A třetí věc je, že já tam premiérově vystavím pár svých obrazů,“ představuje multikulturní program koncertu zpěvačka Iva Marešová.

Kdo na koncertě vystoupí? Co znamená název Razam? A jaký místo má v tvorbě skupiny lidová tvorba a folklór? Poslechněte si celý rozhovor se zpěvačkou Ivou Marešovou.

autoři: Tomáš Klement , Monika Suchanková
Spustit audio

Související