Rádio Dada a Večerní škola pro pokročilé uvádí existenciální kuchařku Václava Kahudy a Igora Malijevského: Vídeňský řízek po italsku
Vezmeš plátky telecí kýty a opatrně je naklepeš nebo nenaklepeš, protože na to zapomeneš. Do strouhanky přidáš nastrouhaný parmezán a provedeš obléknutí masa do trojobalu.
Smaž na přepuštěném másle do zlatova, v případě veselé bídy použij podřadný tuk a friťák. Pozveš železničního spisovatele Járu Rudiše a budete se věnovat dobroznalectví bramborových salátů, komparatistice prezidentů a opět (jako doposud nikdo před vámi) nepřijdete na způsob, jak předejít válkám.
Nejnovější hry a četba
E-shop Českého rozhlasu
Nenechte si ujít kouzlo staré Číny s Hankou Maciuchovou
Ondřej Kepka, režisér a moderátor


Tajný deník čínské císařovny
Románové zpracování životního příběh císařovny vdovy Cch'-si, která se jako mladá dívka Jehonala stala konkubínou císaře a díky mimořádné inteligenci, intrikám i krutosti dokázala postupně vystoupat na vrchol a na půlstoletí se stát faktickou vládkyní Číny.