O pořadu Osudy

Autentické vzpomínky významných osobností kultury a umění. Vyprávění o vlastním životě i o životech blízkých lidí. Všechny díly podcastu Osudy můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.

V online premiéře uvádíme Osudy Jiřího Černého, hudebního publicisty, kterého znáte nejenom z Českého rozhlasu. Příběh Jiřího Černého nabízí důležitý obraz proměn české populární hudby a společnosti v posledních desetiletích.

Nechte se unést i příběhy dalších inspirativních lidí jako je Arnošt Goldflam, Dina Štěrbová, David Vávra, Eva Jiřičná, Jaroslav Hutka, Miroslav NevrlýLenka Reinerová nebo Erika Bezdíčková.

Osudy si nově můžete poslechnout nejen ve vysílání, na webu Vltavy a v aplikaci mujRozhlas, ale i v podcastových platformách.

Další pořady

  • Káva u Kische

    Cyklus rozhovorů Oty Nutze a Jiřího Vejvody o lidech, věcech a událostech.

  • Cobain

    Pětidílný podcast Pavla Klusáka těží z bohatého trsu příběhů a témat, které se vážou ke Kurtovi Cobainovi, jeho ženě Courtney Love a Nirvaně. 

  • Radioateliér

    Poslech doporučujeme tomu, kdo si oblíbil svět zvuku a fantazie, kdo je otevřen vrstevnatým zvukovým formám a směřuje do budoucnosti.

  • Operní večer

    Přímé přenosy z Metropolitní opery v New Yorku a nabídka Operní sezóny Eurorádia, která mapuje dění na scénách prestižních operních domů.