Dospělý večer Petra Marka 6 - Pět bufetů

28. prosinec 2018

Existenciální talk show koláž Petra Marka nabírá obrátky bez Petra Marka. Repríza z 28. prosince 2018. 

V minulém (5.) díle se aktéři naší talk show nuceně vzdali rozebírání existenciálních témat, opustili svá fyzická těla u mikrofonů a museli se vydat na cestu vnitřním světem pod vedením dvou dětí. Za pomoci kouzelného čajíčku se jim naštěstí podařilo získat dostatek spolupracovníků, kteří by jim mohli pomoci vypátrat maminku malé Žofie a také moderátora Petra Marka, ztraceného někde hluboko v tomto společném duševním teritoriu.

Cíl putování byl jasný: bufet Českého rozhlasu. Jaké ale bylo překvapení, když nesourodá, avšak soudržná skupina narazila na kýženém místě na pět stejných dveří! Co se za nimi odehraje a zda se podaří vymanit kdysi slibnou talk show z již dva díly trvajícího kolapsu, se dozvíte v tomto díle.

Účinkují: Apolena Bažantová, Žofie Mědílková, Julie Mědílková, Oskar Najbrt, Elena Raitermanová, Magdalena Bažantová, Magdalena Hrubá, Ondřej Cihlář, Markéta Richterová, Andrea Jarošová, Jiří Raiterman, Kateřina Oujezdská, Petr Marek, Prokop Holoubek, Ondřej Ježek, Zuzana Bramborová, David Doubek a Zdeněk Hudeček

autor: Petr Marek
Spustit audio