Adventní posezení se slečnou Jarkou

20. prosinec 2010

Hostem Čajovny Igora Malijevského bude v neděli 19. prosince vibrační diagnostička, léčitelka po rozhlasových vlnách a němá spolupracovnice ČRo slečna Jarka, která ve svém prvním veřejném rozhovoru poodhalí něco ze svého profesního i soukromého zázemí.

Přejděme nyní k trochu osobnější otázce. Za pár dní budou Vánoce. Míváte na Vánoce nějaký zvláštní sváteční pocit nebo oblíbené zvyky, které praktikujete? Nene, praktikuju jógu, jako každý jiný den v roce :-))). Na Vánoce mívám jenom divné sny. Divné sny? Ano, divné sny. Jaké třeba? Třeba že vařím polívku. Polívku? No ano, normálně jsem v nějaké kuchyni a vařím rybí polévku, což už je samo o sobě dost divné, protože jsem striktní vegetariánka. Ještě zvláštnější je, že tu polévku nevařím pro sebe, ale pro nějakého muže a nějaké děti, které se na tu polévku těší. Jednou se mi dokonce zdálo, že ten muž ležel na gauči. Toužíte po rodině? Rozhodně ne! Nemám na to při nejlepší vůli čas. To mi poraďte, jak bych se mohla věnovat rodině mezi léčitelstvím, meditací, sebevzděláváním a paintballem. A teď jsem ještě začala s automatickou kresbou. Jsem němá, ale nejsem šílená.

Úryvek z rozhovoru s němou slečnou Jarkou, který v nekrácené verzi uslyšíte na Českém rozhlase 3 - Vltava, Čajovna, 19. prosince, 19.00

autor: Igor Malijevský
Spustit audio