Jan Sklenář, herec

12. říjen 2009

Už několik let exceluje na scéně Klicperova divadla v Hradci Králové. Naposledy na sebe výrazně upozornil v Drábkově muzikálu Ještěři. Nyní zkouší v Praze nový muzikál dvojice Hapka/Horáček Kudykam. Na scéně se představil také jako originální šansoniér. OTÁZKY A ODPOVĚDI Z CHATU NALEZNETE UVNITŘ PŘÍSPĚVKU

01015618.jpeg
OTÁZKY PRO JANA SKLENÁŘE OD POSLUCHAČŮ:


Vladimír
Díky, pane Sklenáři. Ještě dlouho ve mně budou doznívat tóny \"Smíchu...\"
Moc držím palce, at vše vychází v životě i v krásné herecké profesi.
A opravdu moc se těším na CD z Ještěrů. Vyjde již brzy?

HS: Milý Vladimíre, děkuji za přání. Přeju, aby Vám smích zněl v uších jen z CD a od přátel, nikoli z vedlejšího pokoje, který neexistuje. S Ještěry je to tak, v září jsme je pro vás natočili, teď se lisují, tiskne booklet a během října při jedné z repríz bude CD slavnostně pokřtěno a dáno do distribuce v Klicperově divadle v Hradci Králové.

Strycek Pido
Ovlivnila Vasi hereckou karieru vice postava architekta Loose nebo
Jurkovice? Mate jeste tu prostrelenou kytaru spanelku? Pripravuje Klicperovo divadlo
v HK nejakou inscenaci pri Mesicnim svitu... ? :-) ....Brno zdravi Prahu. Je videt, ze
opravdovy talent (debutujici kdysi na Zakopi) se casem opravdu projevi ... Tak se
drz a hodne uspechu!

HS: Milý strýčku Pido, tak mám takový pocit, že se dlouhá léta známe a přitom jsme se dlouho neviděli. Bližší je mi samozřejmě Jurkovi. Ta prostřelená kytara z tábora pořád ještě hraje, mám ji v Brně. Klicperák připravuje všechny inscenace při měsíčních svitech a to i do pozdních ranních hodin. Hradec zdraví Brno i Prahu. Představte si, že jsem si na Zákopí nedávno vzpomněl na záchodě. Óoo hřebíčku zahradnický.

Sucubus
Řekl byste nám nějaký vtip?

To je blbej vtip. )

jana
Jaký je to pocit, být v pořadu Divadlo žije prohlášen za miláčka hradeckých
paní a dívek?

HS: Neutuchající tetelení a každovečerní těšení, kdy Vám v náručí přistane pugét, laskomina, lahev či dopis hradeckých paní a dívek. Ale pozor, milé dívky: nic nepřichází! Líbá čekající Honza.

Veronika
Dobrý den, máte skutečně geny thálie po rodičích?

HS: Ano, mocné, komplet. Přijďte se přesvědčit do divadla k nám do Klicperáku, Státní opery či Činoheráku v Praze. S pozdravem Honza.





Spustit audio