20 let s Mozaikou? Čas začít poslouchat pořádně. Vyhrajte reproduktory Xavian!

6. leden 2016

S dvacátým výročím Mozaiky na Vltavě je tu také velká narozeninová soutěž o reproduktory Xavian Bonbonus, ručně vyráběné v České republice s italským designem.

„Regálová reprosoustava roku 2012“ a „Produkt roku do 30 tisíc“ podle čtenářů serveru Hi-fi voice, jehož recenzi si můžete přečíst zde. A charakteristika? Mini high-end přístup, tedy maximální důraz na fázovou odpověď, rytmus a barevnost hlasů a nástrojů.

20 let se snažíme v Mozaice co nejlépe reflektovat umělecké a kulturní dění nejen u nás. V soutěži nás bude zajímat vaše reflexe. Jaký umělecký zážitek vám za tu dobu nejvíce zasáhl do života, a jak ho proměnil?

Čtěte také: Mozaika - 20 let váš průvodce kulturou!

Vaše odpovědi mohou mít nejrůznější podobu a my oceníme nejzajímavější z nich.

Posílejte texty, případně fotografie, obrazy, hudbu, jakýkoli žánr, který reflektuje váš nejdůležitější umělecký zážitek v uplynulých dvaceti letech!

Vaše příspěvky čekáme na adrese mozaika@rozhlas.cz do úterý 19. ledna 2016.

Ze všech zaslaných odpovědí vybereme nejzajímavější, obsahem nebo formálně a výherce oznámíme během slavnostního speciálního vysílání Mozaiky ve středu 20. ledna!

Mozaika je tu už 20 let! Přijďte její kulatiny oslavit s námi přímo do budovy Českého rozhlasu na Vinohradech! Akce na Facebooku Mozaiky

Čtěte také: Archiv pořadu Mozaika

Čtěte také: Mozaika - o pořadu

Spustit audio