Poznávat svět nejen skrze vědu, ale i jídlo. V čem je přínosné spojení vědců a umělců nad chlebem?
3. březen 2021
Jaké debaty se v současnosti odehrávají mezi uměním, jídlem a politikou? Na otázky Terezy Špinkové odpovídají Dávid Koronczi, umělec a finalista slovenské Ceny Oskára Čepana a také Tomáš Uhnák, analytik politické ekonomie potravinových systémů, publicista a mimo jiné člen AMPI: Asociace místních potravinových iniciativ.
Připravila:
Tereza Špinková
Editorka: Petra Kultová
Chcete nám něco vzkázat?
Své komentáře nebo tipy posílejte na adresu: akcent@rozhlas.cz.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Tohle není povídání na dobrou noc, k zamyšlení určitě.
moderátor Jan Pokorný


Tata a jeho syn
Autorské povídky známého divadelníka a spisovatele A. G. v jeho vlastním podání. Tata a jeho syn je sbírkou úsměvných příběhů na motivy skutečných událostí, ovšem ve skutečných kulisách a především ve skutečné době.