Vyhrajte vstupenky na pražský koncert Donnyho McCaslina!

16. duben 2018

Soutěžte o 2 x 1 lístek na vystoupení amerického saxofonisty, který je nyní na vrcholu svých tvůrčích sil.

McCaslin se na jazzové scéně pohybuje už pěknou řádku let. Úspěšné jsou jeho sólové projekty kombinující jazz s elektronickou taneční hudbou, ale proslul také jako spolupracovník Marie Schneider, Danila Peréze, Davea Douglase a spousty dalších.

Do hledáčku širšího publika se dostal, když ho David Bowie přizval ke spolupráci na albu Blackstar. To získalo pět cen Grammy a stalo se Bowieho mistrovskou hudební derniérou.

V pražském Paláci Akropolis McCaslin představí právě svůj vlastní projekt a hudbu z jeho posledního alba Beyond Now.

Celkem dvě vstupenky na pražský koncert můžete vyhrát v naší aktuální soutěži. Stačí, když budete poslouchat Český rozhlas Jazz a správně zodpovíte soutěžní otázku.

Vypsáno: 16. 4. – 22. 4. 2018

POZOR: soutěžní otázku naleznete POUZE ve vysílání stanice Český rozhlas Jazz. Otázka je ve vysílání zveřejňována po celé výše uvedené časové období v průběhu celého dne. Odpovědět můžete na email níže.

O co se hraje? 2 x 1 vstupenka na koncert kapely Donnyho McCaslina, 21. 5. 2018, 19.30, Palác Akropolis, Praha

Jak se zúčastnit? Odpověď zašlete na e-mail jazz@rozhlas.cz a do předmětu zprávy uveďte heslo „soutěž“. Podrobná pravidla soutěží si přečtěte zde.

autor: ČRo Jazz
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.