VIDEO: Hidden Orchestra, Lenka Dusilová a další hvězdy na festivalu Mladí ladí jazz. Podívejte se na záznamy koncertů

12. říjen 2022

Poslouchejte a sleduje ve streamu záznamy koncertů z letošního festivalu Mladí ladí jazz, které stanice Vltava natočila na Karlově náměstí v Praze 30. dubna 2022. Nový obrazový sestřih vystoupení pro vás připravil rozhlasový tým filmařů a zvukových mistrů.

Hidden Orchestra

Legendární britská kapela velmi dobře známá v České republice díky svému citlivému a nápaditému používání hudební elektroniky, ale i propojováním nejrůznějších hudebních žánrů včetně jazzu. S Hidden Orchestra na festivalu Mladí ladí jazz vystoupil v několika písních také dávný český spolupracovník, hudební producent a klarinetista Floex.

Martin Brunner Band

Jazz-rocková formace zásadního českého jazzového pianisty, klávesisty a skladatele propojujícího v různých jazzových projektech zdánlivě neslučitelné hudební světy. Pro tvář Brunnerova Bandu je ovšem zásadní každý její člen. Účinkují Martin Brunner (klávesové nástroje), Jiří Šimek (el. kytara), Jan Jakubec (baskytara), Roman Vícha (bicí nástroje).

Lenka Dusilová Band

Kapela zpěvačky, která neúnavně určuje hudební trendy české hudební scény. Se svojí poslední deskou Řeka vloni získala cenu Anděl.

Originální pražský synkopický orchestr

Obnovená průkopnická kapela, která dodnes nemá ani na světové hudební scéně konkurenci v precizním oživování jemných detailů jazzu nespoutaných 20. let 20. století.

Portico Quartet na Mladí ladí jazz 2021

Související