V pátek začala vysílat stanice Radiožurnál Sport. Podívejte se na záznam ze slavnostního zahájení

21. květen 2021

První ryze sportovní rádio v Česku odstartovalo dopoledne slavnostním programem, který připomněl mnohaletou tradici sportovního vysílání v Českém rozhlase i jeho současnou podobu a představil tváře Radiožurnálu Sport i její program. Ten bude kromě sportovního zpravodajství, rozhovorů a tematických magazínů naplněný také kvalitní rockovou a popovou hudbou.

Čtěte také

Radiožurnál Sport bude vysílat denně od 6:00 do 24:00, ve zbylých hodinách bude přebírat program Radiožurnálu. Digitální rozhlasová stanice bude zaměřená na přímé sportovní přenosy, vstupy ze stadionů, magazíny o profesionálním i amatérském sportu, rozhovory, reportáže, zpravodajské relace a hudbu. Přinese také exkluzivní přenosy z velkých sportovních akcí včetně mistrovství světa a olympiády.

Hned v pátek je na programu úvodní utkání české hokejové reprezentace na mistrovství světa v Lotyšsku, které začíná v 15:15. Naši reportéři budou zápas komentovat ze stadionu v přímém přenosu jak na Radiožurnálu, tak na Radiožurnálu Sport v rozhlasovém multiplexu DAB+, na internetu a v síti DVB-T2.

Start Radiožurnálu Sport
autor: and