Tennis TV láká novou aplikací majitele Apple TV, odrazuje však výší měsíčního předplatného

6. leden 2022

Společnost ATP Media uvolnila na konci loňského roku pro majitele multimediálního centra Apple TV novou verzi aplikace své vlastní streamovací služby Tennis TV. Na ní najdou fanoušci tohoto sportu výhradně kompletní pokrytí mužských soutěží.

Aktualizovaná verze aplikace Tennis TV se v obchodě s aplikacemi pro Apple TV objevila 15. prosince a nabízí mimo jiné i novou verzi loga služby. Služba by měla být k dispozici i na konkurenčním systému Android TV, multimediální centrum nVidia Shield Pro ale v Google Obchodě oznamovalo, že pro toto zařízení není k dispozici. Majitelé mobilních telefonů s Androidem si službu stáhnout pod názvem „Tennis TV – Live Streaming“.

Společnost ATP Media na svém webu informuje, že služba nabízí kompletní pokrytí ATP Tournament, a to jak událostí vysílaných živě, tak následně ze záznamu. Jedná se tedy o klasickou službu na modelu video-on-demand – video na vyžádání. Předplatitel může jít v archivu nazpět až do roku 1990, celkově je k dispozici okolo 10 tisíc hodin zápasů. Odrazuje však vysoká cena předplatného – měsíční za 349 korun, roční za 2990.

autor: lukpo
Spustit audio

Související