Stanice Deutsche Welle a Šláger Premium v nabídce operátora Nej.cz

14. leden 2022

Zákazníci jednoho z největších operátorů na trhu, společnosti Nej.cz, najdou ve své nabídce další dvě nové stanice. Deutsche Welle (DW) potěší všechny zájemce o zpravodajství zejména z Německa a perspektivou našich západních sousedů, Šláger Premium tak doplňuje portfolio dalších programů Šláger TV.

Stanice DW je v nabídce Nej.cz k dispozici prozatím pouze ve standardním rozlišení obrazu (SD), přesto, že již delší dobu vysílá i ve formátu HD. Operátor si tímto krokem pravděpodobně vyzkouší, jaký bude o program zájem, a později ho může klientům nabídnout ve vyšší kvalitě, podobně jako je tomu například v případě konkurenčního Vodafonu nebo Telly. U stanice DW je k dispozici pochopitelně i funkce zpětného zhlédnutí + TV archiv.

Programová novinka Šláger Premium uzavírá portfolio kanálů pod hlavičkou Šláger TV. Stanice hudebníka a podnikatele Karla Peterky, jejichž licence byly přesunuty na Slovensko a původní licence budou tuzemským regulátorem odebrány, jsou v tuto chvíli také v nabídce Nej.cz kompletní. Šláger Originál a Šláger Muzika jsou k dispozici ve standardním a Šláger Premium ve vysokém rozlišení obrazu. Hodnota kreditového systému obou stanic je 0.

autor: lukpo
Spustit audio

Související