Spoty o správném naladění televizoru s anténářem Melínem preferují kanály skupiny Nova

29. listopad 2021

Známý anténář a nově také koordinátor projektu COLOR DAB+ Jakub Melín natočil ve spolupráci se společností Digital Broadcasting nová vzdělávací videa týkající se vysílání DVB-T2. K vidění jsou na stanici Televize přes anténu, kterou tento operátor provozuje ve svém multiplexu 24.

Vysílání informačního kanálu Televize přes anténu bylo po více než roce obohaceno o nový materiál – vzdělávací videa, jejichž obsahem je vysvětlit divákovi, jak si seřadí dostupné programy podle svých preferencí. Jako figurant zde opět vystupuje známý anténář, telekomunikační expert a nově také koordinátor projektu COLOR DAB+ Jakub Melín. Divák je obeznámen mj. se řazením programů na televizorech Samsung a Sony.

Společnost Digital Broadcasting, která je nejen provozovatelem této stanice, ale také celého DVB-T2 multiplexu 24, jehož je stanice součástí, již několikrát deklarovala, že se zařazením nového obsahu počítá. Program dlouhodobě vysílal informace spojené s přechodem na nový televizní standard, který však již dávno proběhl. Zajímavostí právě přidaných videí je skutečnost, že preferují výhradně správné řazení kanálů mediální skupiny Nova.

autor: lukpo

Související