Soutěžte o vstupenky na Dianu Krall!

4. září 2017

Tentokrát hrajeme o šest vstupenek na první brněnský koncert kanadské zpěvačky a klavíristky. Zbrusu nové album Turn up the Quiet představí 20. září v DRFG Areně.

Se svým pianistickým stylem, elegantním a smyslným zpěvem i fotogenickým vzhledem vlétla Diana Krall do jazzového světa ve druhé polovině 90. let jako hurikán. Od té doby se posunula nejen interpretačně, ale i autorsky a dokazuje, že vedle instrumentálních dovedností a uhrančivého hlasu jí nechybí ani rozměr nefalšované a poutavé písničkářky.

Po celém světě prodala přes 15 milionů nosičů a na koncertě Brně představí své poslední album Turn up the Quiet, které vyšlo na začátku května.

„V brněnské DRFG Areně Diana Krall vystoupí s jazzovým kvartetem, s nímž již mnohokrát dokázala vykouzlit intimní atmosféru i ve sportovní hale. DRFG Arena je navíc prostor poměrně komorní a nabízí velmi solidní akustiku pro tento typ koncertu,“ říká umělecký ředitel festivalu JazzFestBrno Vilém Spilka.

Celkem šest vstupenek můžete vyhrát v naší aktuální soutěži. Stačí, když budete poslouchat Český rozhlas Jazz a správně zodpovíte soutěžní otázku.

Vypsáno: 4. 9. – 17. 9. 2017

POZOR: soutěžní otázku naleznete POUZE ve vysílání stanice Český rozhlas Jazz. Otázka je ve vysílání zveřejňována po celé výše uvedené časové období v průběhu celého dne. Odpovědět můžete na email níže. 

O co se hraje? Celkem 6 lístků na koncert Diany Krall 20. září v Brně. 1. cena: 1 x 2 vstupenky, další ceny: 4 x 1 vstupenka. 

Jak se zúčastnit? Odpověď zašlete na e-mail jazz@rozhlas.cz a do předmětu zprávy uveďte heslo „soutěž“. Podrobná pravidla soutěží si přečtěte zde.

autor: ČRo Jazz
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.