SOUTĚŽ: Vyhrajte ubytování v překrásném hotelu Bellevue v Českém Krumlově a vstupenky na Euroradio Folk Festival

14. červenec 2017

V Českém Krumlově se od středy 19. do soboty 22. 7. koná Euroradio Folk Festival, akce, kde kapely a jednotliví umělci svými etnickými, jazzovými, tradičními a nadžánrovými projekty nově vymezují hranice world music.

Festival se již konal na mnoha různých místech Evropy, od norského Førde přes španělskou Segoviu a irský Cork až po Moskvu. Letos zavítá díky Českému rozhlasu do malebného Českého Krumlova! Nenechte si ujít vystoupení kapel Jitka Šuranská Trio, Ponk, Tomáš Kočko & Orchestr, Zuzana Lapčíková, Katarína Máliková & ansámbel a dalších.

Nyní máte možnost vyhrát exkluzivní festivalový balíček složený z ubytování na jednu noc pro dvě osoby v pokoji typu Superior v překrásném Hotelu Bellevue v samém srdci Českého Krumlova ze středy 19. 7. na čtvrtek 20. 7. 2017. Součástí festivalového balíčku je i vstupenka pro dvě osoby na zahajovací koncert festivalu, který se uskuteční ve středu 19. července 2017 od 18 hodin v Zámecké jízdárně v Českém Krumlově. Během večera vystoupí Jitka Šuranská Trio, Tomáš Kočko & Orchestr a Trio Zuzana Lapčíková-Emil Viklický-Josef fečo.

Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku:

Na jaký lidový nástroj, původem skandinávskou lyru, hrají protagonisté estonského post-folkového dua Puuluup?

Své odpovědi posílejte na email vltava@rozhlas.cz a do předmětu uveďte Soutěž – Euroradio Folk Festival.

Více informací o festivalu

Kompletní pravidla soutěže:

Pořadatelem soutěže je Český rozhlas, který byl zřízen z. č. 484/1991 Sb., o Českém rozhlasu, se sídlem Vinohradská 12 Praha 2 120 99, IČ: 45245053 (dále jen jako „Pořadatel“ nebo „ČRo“).

Termín trvání soutěže: od 14. 7. do 17. 7.

Uzávěrka je 17. 7. ve 13:00.

Losování a zveřejnění výherců bude 17. 7. v 16:00.

Soutěže se může účastnit každá fyzická osoba starší 18 let s adresou pro doručování výher v České republice.

Účast v soutěži 

Zájemce o účast v soutěži se do soutěže zapojuje zasláním odpovědi na výše uvedenou otázku. Soutěžní příspěvky lze zasílat do soutěže emailem na adresu vltava@rozhlas.cz.

Hodnocení soutěžních příspěvků 

Vítězem soutěže se stává ten soutěžící, jehož odpověď bude vylosována Pořadatelem.

Výhra

Jeden výherce získává festivalový balíček složený z ubytování na jednu noc pro dvě osoby v pokoji typu Superior v Hotelu Bellevue v centru Českého Krumlova ze středy 19.7. na čtvrtek 20.7. 2017. Součástí festivalového balíčku je i vstupenka pro dvě osoby na zahajovací koncert festivalu, který se uskuteční ve středu 19. července 2017 od 18 hodin v Zámecké jízdárně v Českém Krumlově.

Vyhlášení vítězů a předání výher 

Výsledky soutěže společně se jmény výherců budou zveřejněny na webu Vltavy a na Facebookové stránce ČRo – Vltava.

Pořadatel se zavazuje výherce kontaktovat na emailové adrese, ze které soutěžící zaslal Pořadateli soutěžní odpověď.

Osoby nesplňující podmínky účasti v soutěži nebo jednající v rozporu s pravidly nebudou do soutěže zařazeny, pokud se ukáže, že tato osoba se i přes uvedené stala výhercem, ztrácí nárok na výhru.

V případě, že výherce nebude kontaktovat pořadatele do 18. 7., bude vylosován další výherce.

Vstupenky na koncert budou výherci zaslány elektronicky a jméno výherce bude nahlášeno na recepci hotelu Bellevue.

ČRo neručí za ztrátu, nedoručení, prodlení nebo poškození výher zasílaných prostřednictvím zasilatelské společnosti či jiným způsobem, ČRo zároveň neručí za technické problémy, případné nedoručení zpráv či registračních formulářů a za jakékoli problémy vzniklé v rámci přenosu zpráv elektronickými prostředky.

Prohlášení Pořadatele 

Účastí v této soutěži soutěžící bez výhrad přijímá tato pravidla a zavazuje se je dodržovat.

Finanční plnění výher není možné.

Soutěže se nesmějí účastnit zaměstnanci ČRo a osoby ve smluvním vztahu s ČRo, jejich rodinní příslušníci a osoby blízké.

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoliv v průběhu soutěže změnit její pravidla či ceny vložené do soutěže, soutěž přerušit, prodloužit, případně bez náhrady zrušit.

Účastí v soutěži každý soutěžící vyjadřuje souhlas s tím, že Pořadatel soutěže je oprávněn užít jméno a příjmení soutěžícího na webu Českého rozhlasu a ve svých propagačních materiálech spojených se soutěží za účelem svojí propagace.

Výherce se zavazuje poskytnout Pořadateli tyto údaje o své osobě: jméno, příjmení, datum narození, telefonní číslo a adresu trvalého bydliště. Při osobním převzetí ceny se výherce zavazuje podepsat předávací protokol, který bude obsahovat výše uvedenou identifikaci jeho osoby, dále identifikaci předávajícího, specifikaci předávané ceny včetně jejího ocenění a datum převzetí ceny.

Osobní údaje soutěžících budou zpracovávány pouze za účelem vyhodnocení soutěže, předání cen a statistického vyhodnocení výzkumu a poté budou zlikvidovány.

Spustit audio