Rozhlas je tu s vámi už 100 let. Přijďte na oslavu a Den otevřených dveří Českého rozhlasu Liberec

Redakce Českého rozhlasu Liberec chystá pro všechny příznivce rádia oslavy v sídle liberecké redakce v sobotu 20. května od 10 do 16 hodin.

Ukážeme vám studio, ze kterého každý den vysíláme, a setkáte se s vašimi oblíbenými moderátory, zprávaři a dalšími rozhlasáky, kteří vysílání připravují.

Můžete se těšit na komentované prohlídky budovy v Modré ulici, včetně hlavního studia, odkud si v poledních Písničkách na přání můžete nechat zahrát svoji oblíbenou skladbu, a být přímo v živém vysílání.

Také v nahrávacím studiu si můžete vyzkoušet, jak se vysílá.

V budově liberecké stanice si budete moct prohlédnout výstavu k 100. výročí Českého rozhlasu, která ukáže, že „Sto let je jen začátek“. Z historických fotografií Českého rozhlasu to můžete posoudit sami. Výstava se potom přemístí do liberecké Oblastní galerie.

Program Dne s Českým rozhlasem Liberec bude pokračovat do 16 hodin i na zahradě, kde vystoupí Jakub Smolík, skupiny Šance a Vltavín; těšit se můžete na taneční vystoupení žáků ZUŠ Liberec, a budete si moct nechat ozdobit obličej nebo se nechat tetovat.

A jako na každé správné oslavě nebude chybět pohoštění, a to zcela zdarma.

Přijďte za námi na Den otevřených dveří Českého rozhlasu Liberec, těšíme se na vás!

Spustit audio

Související