Postrádáte pořad Karla Gotta Zpátky si dám tenhle film? Najdete ho na webu

13. prosinec 2015

V prosince 2015 bylo na Dvojce ukončeno vysílání pořadů, které se reprízovaly. Ale právě proto, že šlo o pořady reprízované, nemusíte smutnit. Najdete je všechny na webu.

Český rozhlas Dvojka si velice váží toho, že právě na této rozhlasové stanici si Karel Gott po několik let – jak sám říkal – plnil svůj dávný sen uvádět vlastní hudební pořad. Je nám tedy pochopitelně líto, že zdravotní problémy přiměly Karla Gotta před půl rokem tuto úspěšnou spolupráci ukončit.

Přejeme proto Karlu Gottovi, aby úspěšně překonal všechna současná úskalí ve svém životě, a těšíme se, že se s ním v budoucnu ještě u rozhlasového mikrofonu setkáme. Všem jeho příznivcům zůstávají natočené pořady k dispozici v audioarchivu na internetových stránkách Českého rozhlasu Dvojka.

autoři: Karel Gott , Český rozhlas Dvojka
Spustit audio

Související

  • 80 nej Karla Gotta

    Čtrnáct ambasadorů vypracovalo seznam největších hitů Karla Gotta. Který z nich je ten nej? Pořadí a nejoblíbenější vybrali posluchači Dvojky ve webové anketě.

  • VIDEO: Karel Gott - Zpátky si dám tenhle film

    Po dobu několika týdnů budou televizní stanice vysílat upoutávku na nový pořad Dvojky Karel Gott – Zpátky si dám tenhle film. Nabízíme vám ji v „předpremiéře“.