Panevropské kanály Eurosport s novou grafikou, blíží se olympiáda v Pekingu

13. leden 2022

Přibližně tři týdny před zahájením olympijských her oživila společnost Discovery grafický vizuál panevropských kanálů Eurosport. Stanice se nyní jasně hlásí k blížící se olympiádě v Pekingu, do které k dnešnímu dni zbývají přesně tři týdny. Jejich odpočet je trvale umístěn pod logem obou programů.

„Eurosport vyměnil reklamní jingly i upoutávky, novým designem se chtějí prezentovat jako moderní sportovní program v roce 2022,“ upozornil na Facebooku čtenář portálu Digitální rádio Matyáš. Na českém a slovenském trhu v současné době provozuje společnost Discovery pod hlavičkou Eurosport tematické kanály Eurosport 1 a Eurosport 2, vybraní operátoři mají k dispozici i Eurosport 4K – v Česku jde pouze o T-Mobile TV.

Nové motto Eurosportu hlásá: „Vítejte v nové podobě domova největších světových sportovních události.“ Nový vizuál nebyl nasazen pouze na našem a slovenském trhu, ale například i v sousedním Polsku, kde na něj upozornil portál Wirtualnemedia. Nový vizuál dále doprovázejí také motta: „Uvolněte sílu sportu.“ nebo „Domov snookeru.“ Zimní olympijské hry v Pekingu budou probíhat příští měsíc, konkrétně od 4. do 20. února.

Ukázku nového vizuálu si můžete přehrát na YouTube. Vkládání videa do textu je u něho bohužel zakázáno.

autor: lukpo
Spustit audio

Související