Za mikrofonem jsem už od roku 1992, je to už hodně dlouho! V Českém rozhlase jsem začínala v roce 1999, kdy jsem byla zpravodajkou pro bývalé okresy Jihlava, Třebíč a Žďár nad Sázavou pro Český rozhlas Brno. Po vzniku stanice na Vysočině jsem se vrátila jako moderátorka - průvodkyně dopoledním Tandemem. Po nějaké době mě odvolaly mateřské povinnosti, stihla jsem dvě děti k mému prvnímu.
Rádio byl můj sen už od druhé třídy základní školy. Vždycky jsem ho poslouchala a vždycky jsem chtěla být jeho součástí. Nikdy jsem ani na chvilku nepřipustila, že budu v životě dělat něco jiného a pořád a všude ho poslouchám. Původně jsem ale vystudovala jazyky (angličtinu, francouzštinu, právě se učím další, španělštinu) a doma občas překládám nebo opravuji různé texty a knížky. Stíhám ale i chodit na koncerty, do divadla, fotit, číst a cvičit.
Všechny články
-
Pudink jako dezert
Po pudinku bych se utloukla už od dětství. Tehdy byl velký hit čokoládový pudink bez vaření, ale k poctivému vařenému jsem se zase brzy vrátila.
-
Tipy na závěr jarních prázdnin: Modelová železnice, festival IQ play i stand-up komik
Březnové tipy na víkend
-
Kaple svatého Antonína ve Vojnově Městci září novotou
Kdo projíždí Vojnovým Městcem na spojnici Žďáru nad Sázavou a Ždírce nad Doubravou, nemůže si nevšimnout nově opravené kaple sv. Antonína na místním hřbitově.
-
Domácí tortilly
Zabalit něco do placek je oblíbené rychlé občerstvení. Ať už dáváte přednost masu, zelenině a grilovaným sýrům, nebo čemukoli jinému, možná oceníte recept na domácí placky.
-
Salát z červeného zelí
Saláty často přikládáme k hlavnímu chodu, aby nám nechyběla zelenina. Mohou ale posloužit jako samotný hlavní chod, když si je připravíme kvalitně tak, aby zasytily.
-
Jak správně vyrobit a pečovat o mašlovačku z husího peří podle Petry Burianové
Mašlovačka z husího peří nepatří do myčky. Klidně může zůstat v hrnci se sádlem, radí při výrobě peroutek z husího peří Petra Burianová.
-
Bratislavské rohlíčky
Plněné rohlíčky bývají opravdu vynikající, často jsme se o tom přesvědčili redakci, když nám kolegyně Monika Chmilová přinesla něco dobrého, upečeného od své maminky.
-
Dvoubarevné placičky
Jsou jídla, která se u nás doma na talíři neohřejí ani pět minut a zmizí. Patří k nim květákové placičky, nesmírně jednoduchý oběd, který je zároveň i zdravý.
-
Na předávání cen Český lev bude mít Vysočina svou zástupkyni v kategorii studentských filmů
Přirozené lidské věci, jako je smrkání, žvýkání a zívání se staly námětem na krátký loutkový film, se kterým se utká o filmovou cenu Český lev Tereza Kovandová.
-
Masopustní koblížky
Do předvelikonočního postního období je sice ještě daleko, ale ve spoustě obcí už si řekli hurá, masopust a vypustili maškary!
Stránky
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- následující ›
- poslední »