Lady magazín živě: Ivana Plíhalová zavzpomíná na pěvecké osobnosti, které si zvala k mikrofonu

17. duben 2018

Tento týden se už podruhé ohlédneme za pořadem Lady magazín, který dlouhá léta uváděla olomoucká herečka Ivana Plíhalová. Ve Velkém studiu zavzpomíná na devět osobností.

Pořad Lady magazín jsme vysílali na vlnách Českého rozhlasu Olomouc jedenáct a půl roku vždy v sobotu dopoledne. Za tu dobu připravila herečka Moravského divadla Olomouc Ivana Plíhalová rozhovory s téměř tisícovkou hostů. Společně se svými divadelními kolegyněmi a kolegy zavzpomíná na tři ženské a šest mužských pěveckých osobností, se kterými se v průběhu let 2003 až 2014 u mikrofonu setkala.

Uslyšíte písně známých interpretů v podání Ivany Plíhalové, Daniely Krahulcové, Natálie Tichánkové, Lukáše Červenky, Václava Bahníka, Jaroslava Krejčího nebo Petra Kubese. Na kytaru a klavír je bude doprovázet Matěj Plíhal.

Těšíme se na setkání v pátek 20. dubna od 18 hodin v našem Velkém studiu. Vstupenky za 50 korun jsou k dostání na recepci Českého rozhlasu Olomouc.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.