Komunální volby 2018: Představujeme lídry kandidátek okresních měst v Libereckém kraji

25. září 2018 10:33

5. a 6. října 2018 nás čekají komunální volby a rozhodneme tak o tom, kdo v příštích čtyřech letech povede jednotlivé obce a města.

Od úterý 25. září do 1. října vám v pracovních dnech vždy ve stejném čase – po 18. hodině – představíme lídry politických subjektů, které se o hlasy voličů uchází v okresních městech Libereckého kraje.

25. září – Česká Lípa
26. září – Jablonec nad Nisou
27. září – Liberec
1. října – Semily

Okresní hodina je předvolebním pořadem ve vysílání regionálních stanic, ve kterém Český rozhlas dává prostor lídrům všech subjektů kandidujících do zastupitelstev okresních a statutárních měst. Poskytuje také zásadní a zajímavé informace o komunálních volbách v menších městech a obcích v příslušném okresu.

O přízeň voličů se v letošních komunálních volbách v České Lípě uchází 14 stran a politických hnutí. Všem lídrům kandidátky jsme položili stejné otázky. Ptáme se v abecedním pořadí a každý má na odpověď přibližně půl minuty.

Co považují za největší problém města Česká Lípa a jak by ho řešili.  Ve městě chybí venkovní koupaliště. Mělo by se stavět? Pokud ano, kde. Poslechněte si odpovědi lídrů kandidátek z České Lípy.

Okresní hodinu věnovanou České Lípě si můžete poslechnout ze záznamu:

autor: Český rozhlas Liberec
Spustit audio