Jiří a Eduard Kollertovi ve Studiu live. Přijďte na živé vysílání do Studia 1

14. prosinec 2016

Tentokrát zveme nejen k poslechu, ale i k osobní účasti na programu Českého rozhlasu Vltavy! Na 14. prosince od 19:30 jsme připravili koncert ve Studiu live – tedy ve Studiu 1 na Vinohradech. Vystoupí duo otec a syn – Jiří a Eduard Kollertovi – klavír a housle. Eduard Kollert oslavil teprve 14. narozeniny a už nyní můžeme říci, že je novou vycházející hvězdou na hudební scéně. Koncertem provede Alena Maršíková Michálková.

Vysíláme 14. prosince v 19:30.

Vstup na koncert je volný, je ale nutné přijít včas (nejpozději do 19:25), po zahájení přenosu už bohužel nebudeme do sálu vpouštět další návštěvníky.

Eduard Kollert letos získal první cenu na Mezinárodní soutěži mladých houslistů v ruském Novosibirsku a rovněž první cenu na Mezinárodní soutěži v Astaně. Příští rok v únoru vystoupí s PKF-Prague Philharmonia a zahraje Prokofjevův 2. houslový koncert a ještě dříve, v lednu, bude koncertovat ve Švýcarsku. Otec Eduarda, Jiří Kollert, bude pro Český rozhlas natáčet Scarlattiho sonáty a na oba dva čekají další vystoupení. Pro oba interprety je vystoupení v našem Studiu live zároveň vrcholem závěru roku, což slibuje krásný hudební zážitek uprostřed adventu.

Spustit audio