Jazz notes - Soutěž o vstupenky na koncerty Duke Ellington Orchestra a o nové CD Bobbyho McFerrina

15. duben 2010

Čtvrteční pořad Jazznotes uvádí pravidelně jednou měsíčně Rudolf Kulka a své vysílání věnuje aktuálním událostem na regionální jazzové scéně. Tentokrát ovšem na chvíli mimořádně zabrousí i do české metropole a upozorní zde na několik velmi zajímavých novinek. Mimo jiné pak také ohlásí soutěž o vstupenky na koncerty Duke Ellington Orchestra v Praze a Brně. Podrobnosti k soutěžím získáte po kliknutí na tři červené šipky zde vpravo.

Soutěž o vstupenky na koncerty Duke Ellington Orchestra v Praze (21. 4. 2010) a Brně (23. 4.) Soutěžní otázka: Kdy se narodil Duke Ellington? Soutěžící, kteří pošlou nejrychleji správnou odpověď, získají dvě vstupenky na jeden koncert. Odpovědi zasílejte na e-mailovou adresu notes@rozhlas.cz do neděle 18. 4. 2010 a vedle svého celého jména připište, o který z koncertů máte v případě výhry zájem (zda o pražský nebo brněnský). Výherci si budou moci vyzvednout vstupenky přímo na místě koncertu u stolku s akreditacemi.

Soutěž o CD Bobby McFerrina VOCAbuLarieS Soutěžní otázka: Jak se jmenuje nejslavnější píseň Bobbyho McFerrina? Odpovědi opět zasílejte na e-mailovou adresu notes@rozhlas.cz do neděle 18. 4. 2010. CD VOCAbuLarieS zašleme Výherci poštou.

Všechny výherce zkontaktujeme nejpozději do pondělí 19. 4. 2010.

autor: Rudolf Kulka
Spustit audio