Inspirace Netflixem. Nova přepracovala stránku pro přehrávání jednotlivých titulů na portálu Voyo

10. leden 2022

Mediální skupina Nova v uplynulých týdnech přepracovala svou stránku, ze které je vždy možné přehrát konkrétní titul, ať už se jedná o film, seriál nebo dokument. Novinka se týká chytrých televizorů, tzv. Smart TV. Tato součást se nyní nápadně podobá videotéce Netflix, statický obrázek se po chvíli dokonce změní i na upoutávku na daný pořad.

Prostředí přehrávací stránky na portálu Voyo

Shodně s Netflixem má nyní Voyo na samotném vrcholu stránky uvedený název pořadu, pod kterým je následně uvedena informace o jaký jde žánr a jaká je jeho stopáž, následuje anotace filmu nebo seriálu, případně režie a hlavní obsazení. Zatímco Netflix dále používá položky jako Ohodnotit pořad, Pokračovat v přehrávání, Přehrát od začátku, Díly apod., Voyo pod sebe seřadilo Oblíbené, Přehrát, Přehrát ukázku, Série nebo Jazyk a titulky.

Prostředí přehrávací stránky na Netflixu

Nova pokračuje v nekompromisní komunikaci svého placeného videoportálu směrem k veřejnosti všemi komunikačními prostředky. „Streamovací službě díky Ordinaci v růžové zahradě II., Love Islandu nebo MasterChef Česko skokově narůstají abonenti, již nyní je Voyo nad ambiciózním byznysovým plánem,“ uvedl nedávno na Facebooku novinář Aleš Borovan. Jednou z novinek Voya je seriál Odznak Vysočina, který Nova uvede od čtvrtka.

autor: lukpo
Spustit audio

Související