Den dětí budeme slavit ve Zlíně na filmovém festivalu. Jupí!

30. květen 2017

Písničky, divadlo, večerní koncert i živé vysílání přináší Den s Českým rozhlasem na 57. Mezinárodním festivalu filmů pro děti a mládež ve Zlíně.

Rádio Junior bude v centru dění již v předstihu, a to od úterý 30. května. Vysílat budeme živě z mobilního studia přímo z náměstí každý den až do pátku 2. června od 16 do 18 hodin. Přijďte nás navštívit a můžete se stát součástí živého vysílání :-).

Ta pravá show pak přijde 1. června. „V dopoledním divadelním představení „Rádio Junior na cestách“ dětem prozradíme, jak vznikají některé z oblíbených rubrik: Pro slepičí kvoč, Zapiš si to za uši nebo Děsdějepis. Odpoledne pak na pódiu vystoupí moderátoři a zpěváci Jana Rychterová, Petr Ševčík, Zora Jandová a kouzelník Richard Nedvěd,“ sdělila Šárka Fenyková, pověřená vedoucí Rádia Junior.

Večer pak zlínské náměstí Míru rozezní populární kapela Kašpárek v rohlíku. Přijďte si na ně „zapařit“ od 17 hodin. Těšit se můžete i na další koncerty, od 19 do 20 hodin zazpívá Jaroslav Uhlíř, který předá štafetu Marku Ztracenému. Ten svým vystoupením ve 21.30 program ukončí. Akci bude moderovat Jakub Voříšek.

Na návštěvníky čeká mnoho další zábavy v podobě výtvarných dílen, soutěží a her. Akce je po celý den zdarma.

Těší se na vás celé Rádio Junior a samozřejmě i náš Ušoun Rušoun :-).

autoři: bbu , Hana Lehečková
Spustit audio