Bezplatná internetová služba Zdarma TV přidala do nabídky komerční rádia, k dispozici je i zpětný poslech

19. leden 2022

V nabídce online platformy Zdarma TV, kterou provozuje společnost moTV.eu, se objevily první rozhlasové stanice. Jde konkrétně o komerční celoplošná rádia Evropa 2, Frekvence 1, Impuls a Blaník, v nabídce je také Kiss. Doposud bylo možné v audio podobě poslouchat pouze relaxační kanál Lounge TV.

Vysílání všech uvedených komerčních rádií je možné poslouchat zpětně v hodinových blocích. V menu se zájemce pohybuje jednoduše pomocí elektronického programového průvodce (EPG) na časové ose. EPG ovšem neobsahuje názvy pořadů. Jednotlivé bloky sedí logicky pouze časově, takže uživateli se tak jednoduše stane, že mu například zprávy začnou v polovině věty. Místo názvu pořadů je vyplněno pouze označení „NO EPG“.

Zdarma TV nabízí, jak již z názvu služby vyplývá, bezplatné streaming některých programů. Jde konkrétně o Českou televizi, rodinu programů Óčko a Barrandov, Seznam TV, slovenskou RTVS (kromě okruhu Šport) a TV Noe, ze zahraničních pak Red Bull TV, France 24 nebo rakouská ORF1 a ORF2. Relaxační Lounge TV je zde k dispozici ve formě videa i audia. Zdarma TV má k dispozici kromě mobilní aplikace i widget pro systém Android TV.

autor: lukpo
Spustit audio

Související