18. 6.

17. červen 2010

* V Kostele U Salvátora v Praze je v 19:00 hodin koncert Pocta tvůrcům s podtitulem Jiří Teml a jeho plzenští přátelé Jan Málek a Zdeněk Lukáš, pořádá Juventus Pedagogica a jako hosté vystoupí Collegium 419 a VOSK.* Ve velkém sále Domu kultury ve Stochově na Kladensku bude v 19:00 zahájen mezinárodní hudební festival Evropské dny hudby. Přehlídka pokračuje 19. a 20. června. * Divadelní představení Hosté a Ples 20. století zakončí v Divadle Komedie v Praze ve 20:00 divadelní přehlídku Týden německé sezony.

* Divadlo F.X. Šaldy v Liberci uvádí od 19:00 premiéru komedie Dámský krejčí, jejímž autorem je francouzský dramatik Georges Freydeau. Druhá premiéra se uskuteční zítra.

* Inscenací Sluha dvou pánů v režii Jiřího Menzela pokračuje od 21:30 sezona na českokrumlovské točně. Všechna představení Goldoniho komedie jsou od března vyprodaná.

* Mezinárodní multikulturní festival Colour meeting, který chce přispět k vzájemnému poznávání české společnosti a příslušníků jiných kultur, národností a etnik, se uskuteční dnes a zítra v Poličce na Svitavsku.

* Galerie Felixe Jeneweina v Kutné Hoře připravila výstavu nazvanou Felix Jenewein 1857 až 1905, která představí výtvarníkovy studie ze sbírek galerie. Potrvá do 25. srpna.

Spustit audio