Sedmé nebe nabízí denně exkluzivní výběr hudby od klasiky po alternativu

28. září 2020

Od září se Sedmé nebe rozprostírá do celého týdne, nedělní sestava se střídá jako obvykle, od pondělí do soboty je pořad nově spojen vždy s jedním konkrétním jménem.

Podařilo se dát dohromady pestrou partu osobností české hudební scény, tvořenou jak osvědčenými rozhlasovými spolupracovníky, tak novými tvářemi.

KDO PŘIPRAVUJE SEDMÉ NEBE

Mezi ty osvědčené nepochybně patří nedělní autoři Vladimír Franz (výtvarník, pedagog a osobitý hudební skladatel), Jiří Černý (doyen české hudební publicistiky) a Monika Načeva (zpěvačka, která také figuruje v Sedmém nebi od počátků a jako jediná se dělí o svůj čas s hosty, svými přáteli a blízkými spolupracovníky).

Čtěte také

Z neděle se přesunula Sára Vondrášková (zpěvačka a producentka známá jako Never Sol), každou středu bude vysílat Marta Kloučková, jazzová vokalistka, ale jinak také v posledních dvou letech zkušená moderátorka Jazzových podvečerů na Vltavě.

Mezi zkušené a věřím, že i oblíbené, nové autory Sedmého nebe patří dvojice respektovaných hudebních publicistů Pavel Klusák a Petr Dorůžka, posluchači si je v Sedmém nebi mohou naladit každý čtvrtek, respektive pátek.

Každou sobotu se můžete v Sedmém nebi potkávat s klíčovou postavou skupiny J.A.R. Oto Klempířem, kterého jste dosud mohli slýchávat v pátečních Jazzových podvečerech.

Čtěte také

Zmíněné autory doplňují ještě dvě zajímavé osobnosti a zcela nové tváře hudebních pořadů na Vltavě. Každé úterý vysílá Milan Cais. Netřeba dlouze představovat, asi každý zná Tata Bojs.

V neposlední řadě máme ještě nového nedělníka. Třetí neděli v měsíci připravuje pořad ikona české (nejen) jazzové scény, kontrabasista, skladatel, kapelník a vysokoškolský pedagog Jaromír Honzák.

Spustit audio

Související